Antenne

 

Men det er ikke alle bokse og TV der understøtter alle fordele. Det er derfor vigtigt med en kyndig rådgivning. Hvis du skal være sikker på at få det optimale ud af dit TV, så er vi netop specialister i at levere en A-Z løsning. Bestil et gratis konsulentbesøg, med henblik på et fast tilbud.

For mere info:  www.digi-tv.dk.

 

Nye muligheder med Boxer TV

 

Den digital overgang betyder også mange flere kanaler på din almindelige antenne. Dvs. du behøver ikke en parabol eller kabel tv, for at kunne se flere kanaler. Boxer er til dem der ønsker kvalitetskanaler og som selv vil vælge hvilke kanaler de vil se. Hos boxer kan du nemlig selv sammensætte din kanalpakke og dermed kun betale for det du rent faktisk ser.

 

Som autoriseret Boxer installatør, kan vi levere alt hvad du behøver. Boks, programkort og gennemgang af din antenne. Så er du klar til det nye TV signal.

 

Fordeling af antennesignal til flere rum

 

I dag er der ofte mere end et TV i hjemmet. Derfor er det nødvendigt at trække kabler rundt til alle TV i huset. For at sikre billedkvaliteten er i orden alle steder, er det vigtigt, at det bliver udført korrekt helt fra start. Sammen med fordelingen tilbyder vi også at montere TV´et. Det kunne være til køkkenet eller i soveværelset. For at opnå et tilfredsstillende resultat, er kunsten af få skjult alle kabler bedst muligt.
 

 

 

 
             
 
 
Gundsø Digital TV . Tlf: 40 15 23 10 . E-mail: pr@gdtv.dk